Restaurant La Meridiana

Aan het mooiste plein van Zwolle, de Grote Markt, vind je Restaurant La Meridiana. Relaxt zittend op de eerste verdieping kijk je uit op de gezellige drukte in de Zwolse binnenstad.

Restaurant La Meridiana is onderdeel van het familiebedrijf van de familie Talamini. In Restaurant La Meridiana proef je dat de Talamini’s ook goed thuis zijn in de Italiaanse keuken.

De keukenbrigade werkt uitsluitend met verse ingrediënten en combineert dat met liefde voor koken. De gastheren en -vrouwen zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

De menukaart van Restaurant La Meridiana is  eigentijds. Ieder seizoen heb je de keuze uit nieuwe verrassende voorgerechten, smaakvolle pasta’s, heerlijke vis- en vleesgerechten,  lekkere vegetarische schotels en natuurlijk uitmuntende desserts. Daarnaast zijn er steeds wisselende menu’s en specialiteiten van de dag. Ook de wijnkaart is met zorg samengesteld en biedt bij ieder gerecht een passende wijn, tegen betaalbare prijzen. Bijzonder is de uitgebreide collectie digestieven van La Meridiana en dan met name de grote verscheidenheid aan grappa’s.

La Meridiana
Grote Markt 11
8011 LW Zwolle
T: 038-4212448
F: 038-4216486
E:
I: www.lameridiana.nl