.
.
.







De laatste decennia typeerde zich daarin dat alles wat de mensen aten bijna klinisch moest zijn. Gelukkig zijn we die fase voorbij. Wij willen te allen tijde puur en eerlijk ijs maken en daarom proberen wij het gebruik van hulpstoffen uit te sluiten. Zoals bij onze fruitsmaken: deze bestaan alleen maar uit puur fruit. Er worden dan ook geen geur-, kleur-, en/of smaakstoffen gebruikt.

Verder bevat ons melkijs gemiddeld 6,3% vet en ons fruitijs gemiddeld 3% vet met slechts 19% toegevoegde suikers per 100 gram. Voordat iedereen met light ijs begon, hadden wij dit al.

Een groot deel van onze grondstoffen komt uit Italië -de bakermat van het ijs-, maar om ook eerlijk te zijn: wij gaan ook wel eens vreemd. De melk uit Nederland is op dit moment toch wel de lekkerste en ja, onze mango komt uit India.
Als vuist regel gebruiken we grondstoffen uit Italië tenzij het ergens anders beter is.

Ondanks het semi-industriële machinepark dat is aangeschaft, willen wij er ambachtelijk ijs mee maken: 'ijs zoals het bedoeld is'.


.